Julemat

Julemat

Opplev den autentiske smaken av norsk jul med vår eksklusive cateringmeny! Fra saftig ribbe og sprø svor til tradisjonell lutefisk og smakfulle medisterkaker, tilbyr vi et bredt utvalg av klassiske julefavoritter. La oss gjøre din julefeiring uforglemmelig med våre nøye utvalgte retter

Opplev den autentiske smaken av norsk jul med vår eksklusive cateringmeny! Fra saftig ribbe og sprø svor til tradisjonell lutefisk og smakfulle medisterkaker, tilbyr vi et bredt utvalg av klassiske julefavoritter. La oss gjøre din julefeiring uforglemmelig med våre nøye utvalgte retter

  • Varm juletallerken

    kr 295

    Hjemmelaget juleribbe med sprø svor serveres med julepølse, medisterkake svisker, eple, rødkål, julesaus, kokte poteter, nyrørte tyttebær & flatbrød nok til 2 ganger servering Leveres kun i sesong, november til og med desember

  • Pinnekjøtt av lam

    kr 425

    Med vossakorv, kålrotstappe, sjy & kokte poteter Leveres kun i sesong, november til og med desember

  • Lutefisk

    kr 425

    Med ertestuing, stekt bacon, varm sennepssaus, brunost, sirup, grov sennep, lefse & kokte poteter Leveres kun i sesong, november til og med desember

  • Julekoldttallerken

    kr 249

    Julepostei & rødbetsalat, kalkunfilet og waldorfsalat, lefserull med julesylte & sennep, vår egen skalldyrsalat Kald juleribbe & rødkål, røkt laks & eggerøre, laks- og kveitemosaikk med urtemajones, fylt egg Ferskt brød og smør Porsjonspakket og klar for servering Minimumsantall 10 personer pr levering Leveres kun i sesong, november til og med desember

  • Julekoldtbord

    kr 425

    Sylte, ribberull, lammerull, julepostei Varmrøkt pepperlaks, hjemmelaget gravlaks, sennepssaus, røkt laks, eggerøre Eggesalat, rømmesild, håndpillede reker, majones Kalkunbryst, waldorfsalat, potetsalat, skalldyrsalat , rømme Rørosflatbrød, utvalg av ferskt brød & smør Leveres kun i sesong, november til og med desember

  • Julebuffet #1

    kr 650

    Julekoldtbord, varm juletallerken & riskrem med rødsaus. Om du ønsker å bytte dessert til hjemmelaget karamellpudding kommer et tillegg på kr 50,- pr pers. Leveres kun i sesong, november til og med desember

  • Julebuffet #2

    kr 690

    Julekoldtbord, pinnekjøtt & riskrem med rødsaus Om du ønsker å bytte dessert til hjemmelaget karamellpudding kommer et tillegg på kr 50,- pr pers. Leveres kun i sesong, november til og med desember

  • Julebuffet #3

    kr 750

    Julekoldtbord, juletallerken, pinnekjøtt & riskrem med rødsaus Om du ønsker å bytte dessert til hjemmelaget karamellpudding kommer et tillegg på kr 50,- pr pers. Leveres kun i sesong, november til og med desember

  • Julebuffet #4

    kr 690

    Juletallerken, pinnekjøtt & riskrem med rødsaus Om du ønsker å bytte dessert til hjemmelaget karamellpudding kommer et tillegg på kr 50,- pr pers. Leveres kun i sesong, november til og med desember

  • Vegetar varm juletallerken

    kr 349

    Vegetarisk «ribbe»- vegetarisk kjøtt med butterdeigslokk Serveres med vegisterkaker, vegetarisk julepølse og sjysaus Rødkål, kokt potet, svisker og epler Nyrørte tyttebær og flatbrød Serveres kun i sesong, november til og med desember